Pibu FAQ

Τα 10 βήματα περιλαμβάνουν καθαριστικό με λάδι, καθαριστικό σε μορφή τζελ, απολεπιστικό προϊόν, toner, essence, serum και ampoule, sheet mask, κρέμα ματιών, ενυδατική κρέμα και τέλος αντηλιακό προϊόν. Ακολουθώντας αυτά τα 10 βήματα περιποίησης θα δεις το δέρμα σου άμεσα να αποκτά την καλύτερη μορφή του και να είναι πιο υγιές και πιο όμορφο από ποτέ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι αυτή η ρουτίνα περιποίησης ξεκίνησε από την Κορέα όπου οι γυναίκες έχουν την πιο αλαβάστρινη επιδερμίδα από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο!

Το να ακολουθείς και τα 10 βήματα της κορεάτικης ρουτίνας περιποίησης είναι ξεκάθαρα προαιρετικό. Μπορεί να προσφέρει το μέγιστο στην επιδερμίδα σου όμως το ιδανικό θα ήταν να γίνει σταδιακά ώστε να προστεθούν τα κατάλληλα για τις δικές σου ανάγκες προϊόντα και να αποφύγεις να επιβαρύνεις το δέρμα σου. Κάθε δέρμα άλλωστε είναι διαφορετικό και χρειάζεται εξατομικευμένη θεραπεία για να αντιμετωπίσει τις φθορές του βάση τύπου. Εμείς στην PIBU σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με τα απαραίτητα που θα επιφέρουν τη μεγαλύτερη αλλαγή στο δέρμα σου και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από δερματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν και προοδευτικά να προσθέτεις steps στην ρουτίνα περιποίησης σου.

Η χρήση κορεάτικων και μόνο προϊόντων είναι επίσης προαιρετική. Οφείλουμε να σε ενημερώσουμε βέβαια ότι η Κορέα είναι μία χώρα που έχει επενδύσει αρκετά στον τομέα της κοσμετολογίας και του καλλυντικού με επιστημονικές έρευνες και πολύτιμα συστατικά για να σου προσφέρει αποτελεσματικά και ασφαλή για την επιδερμίδα σου προϊόντα. Ωστόσο, αν αγαπάς κάποιο από τα προϊόντα που ήδη χρησιμοποιείς, μπορείς βάση συστατικών και δράσης να το ενισχύσεις με άλλα κορεάτικα προϊόντα που θα προσθέσεις στη ρουτίνα σου για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Εναλλαγή Περιεχομένου

Κάθε φορά που επιλέγεις να εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησης σου ένα νέο προϊόν το δέρμα σου υφίσταται μία διαδικασία προσαρμογής. Κατά την περίοδο αυτή, η επιδερμίδα συνήθως «πετάει» ότι υπάρχει εγκλωβισμένο στις βαθύτερες στιβάδες της επιτρέποντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στο δέρμα σου να ανανεωθεί ώστε να επωφεληθείς στο μέγιστο τα οφέλη του νέου προϊόντος. Επίσης όπως έχει ήδη αναφερθεί και παραπάνω έχεις σε κάθε περίπτωση το ρίσκο του νέου προϊόντος.

 

Εμείς αυτό που σου συνιστούμε είναι να μην εντάσσεις περισσότερα από δύο προϊόντα τη φορά και οπωσδήποτε να κάνεις ένα μικρό τεστ στο δέρμα σου πριν αλλάξεις τη ρουτίνα περιποίησης σου. Έτσι θα είσαι πιο σίγουρη για τα ευεργετικά συστατικά τους και το πώς αυτά δρουν πάνω σου.

 

Αν παρατηρήσεις ωστόσο ότι το δέρμα σου έχει έντονη έξαρση ή εμφανίζει ερεθισμό που δεν υποχωρεί καλύτερα να σταματήσεις με το προϊόν. Ενδεχομένως να είσαι αλλεργική σε κάποιο από τα συστατικά του.

Ειλικρινά όλοι αγαπάμε αυτά τα θαυματουργά μικρά μπουκαλάκια που θεραπεύουν το δέρμα μας από τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς. Σου έχουμε ένα μυστικό για να είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς τα προϊόντα σου με τη σωστή σειρά και απολαμβάνεις τις ευεργετικές ιδιότητες όλων. Αν στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης χρησιμοποιείς περισσότερα από ένα θεραπευτικά προϊόντα όπως essences, serums, ampoules, boosters τότε η λύση είναι να τα εφαρμόσεις βάση της σύστασης τους. Ξεκίνα με το πιο λεπτόρευστο και κατέληξε σε αυτό με την πιο πλούσια ή και κολλώδης υφή. Θα μας θυμηθείς!

Εμείς στην PIBU δεν παρέχουμε προϊόντα με λευκαντικές ουσίες. Όπου χρησιμοποιείται η λέξη brightening χρησιμοποιείται με την έννοια της φωτεινότητας. Είναι προϊόντα που εξομαλύνουν τον τόνο της επιδερμίδας σου χαρίζοντας σου ομοιόμορφο αποτέλεσμα και λαμπερό δέρμα!

Σε γενικές γραμμές όλα τα προϊόντα από όλα τα βήματα είναι κατάλληλα να εφαρμόζονται από μέλλουσες μανούλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού. Εμείς αυτό που σου προτείνουμε ωστόσο είναι να πάρεις πρώτα τη συμβουλή και την έγκριση του γιατρού σου για περισσότερη ασφάλεια. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι και εμείς ότι χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο τα σωστά προϊόντα για  σένα αλλά κυρίως για το πολύτιμο νέο σας μέλος.

Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις πλούσιες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Η ικανότητα της να οξειδώνεται προστατεύει τα δικά σου κύτταρα από οξείδωση προλαμβάνοντας έτσι την πρόωρη γήρανση. Και αυτή είναι η μαγική της δράση! Όταν αυτό το δραστικό συστατικό όμως οξειδώνεται αλλάζει χρώμα και μετατρέπεται σε κίτρινο προς πορτοκαλί. Είναι μία απόλυτα φυσιολογική διαδικασία στην οποία υπόκειται η βιταμίνη C. Όταν παρατηρήσεις ότι ο ορός σου ή η κρέμα σου με βιταμίνη C έχει αρχίσει να αλλάζει χρώμα αυτό σημαίνει ότι σταδιακά αρχίζει να μειώνεται η δράση της. Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο. Αυτό που σου προτείνουμε εμείς στην PIBU είναι  να φυλάς τα προϊόντα σου με δραστικές ουσίες όπως η βιταμίνη C σε σκιερό και σχετικά ψυχρό ή σε θερμοκρασία δωματίου περιβάλλον. Θα τα διατηρήσεις φρέσκα για το μέγιστο χρονικό διάστημα. Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς!

APSOLUTELY YES!!!! Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα προϊόντα του e-shop μας με άνεση ανεξάρτητα από το χρώμα και το packaging του κάθε προϊόντος. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιούνται δεν προκαθορίζονται βάση φύλου ούτε βάση εθνικότητας ή ηλικίας. Η κορεάτικη ρουτίνα περιποίησης λειτουργεί σε κάθε τύπο δέρματος διότι αφορά τις ανάγκες του δέρματος και όταν τα προϊόντα επιλέγονται με βάση αυτές το αποτέλεσμα είναι σίγουρα θετικό!

Υπάρχει μία πράγματι μεγάλη τάση στα φυσικά και στα ευγενικά με το δέρμα συστατικά και όλο και περισσότερες κορεάτικες εταιρείες τα εντάσσουν στις φόρμουλες τους με μεγάλη επιτυχία! Η αλήθεια όσων αφορά τα βιολογικά καλλυντικά είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κανονισμοί που να αφορούν ξεκάθαρα την περιποίηση με αντίστοιχα προϊόντα. Εκτός αυτού θέλουμε να γνωρίζεις ότι τα προϊόντα που αποτελούνται από 100% βιολογικά συστατικά για να πιστοποιηθούν και τα ίδια τους ως βιολογικά πρέπει να μην περιέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ συντηρητικά. Το γεγονός αυτό θα έκανε τη χρήση των προϊόντων πάρα πολύ σύντομη διότι θα καταστρεφόντουσαν πολύ γρήγορα. Δυστυχώς όμως η έννοια του βιολογικού προϊόντος συχνά λόγω της έλλειψης σωστών προτύπων καλλυντικών παρερμηνεύεται. Σας προτείνουμε λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αγορές σας που αφορούν 100% βιολογικά προϊόντα.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε σου πρόταση! Η ομάδα μας προσπαθεί να σου προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα έχοντας δημιουργήσει μια δική της συλλογή από πολλές κορεάτικες εταιρείες και κορυφαίους κωδικούς. Αν αναζητάς κάποιο συγκεκριμένο κωδικό προϊόντος ή εταιρία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email είτε μέσω των σελίδων μας στα social media και σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για σένα.

Αναζήτηση

Χρησιμοποιήστε όρους όπως “serum” ή “αντηλιακό” ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αγαπημένα

    Δεν υπάρχουν προϊόντα στα αγαπημένα

[]